Wij voeren jouw administratie

Efficiënt & Correct

Dankzij onze flexibel inzetbare administratieve ondersteuning ontlasten wij drukbezette zaakvoerders en kmo’s.

Focus op wat je graag doet! Wij zorgen voor een vlekkeloze administratie, boekhouding en werking!

Contacteer ons en we bekijken hoe we kunnen helpen

0496 27 47 66

Vertrouwd door

Hulp nodig bij jouw administratie?

Als ondernemer ben je het liefst de hele dag bezig met jouw core business, maar door alle administratieve rompslomp is dit niet altijd uitvoerbaar. Wij doen jouw administratie terwijl jij zaken doet. Wij nemen het met plezier van je over en zo hoef jij geen kopzorgen meer te hebben rond administratie. We stemmen onze ondersteuning helemaal af op de noden van jouw onderneming.

Zo kunnen wij helpen

Allround administratie

Facturatie & opvolging

Telefoon-, correspondentie- en agendabeheer

Secretariaatswerk

Organisatorische ondersteuning

Beheer wagenpark

(Organisatie) archief en archivering

Focus op jouw kernactiviteiten!

Onze realistische, gestructureerde, pragmatische en no-nonsense aanpak brengt verheldering in je administratieve processen.

Contacteer ons

Genoeg van al dat papierwerk?

Besteed die last uit aan een professional

Wij verzorgen jouw volledige administratie met grote nauwkeurigheid. We werken op maat van je bedrijf, onafhankelijk van de grootte. Op zoek naar een tijdelijke werkkracht? Of eerder interesse in een gedeeltelijke ontlasting?

Bij Opti-Office Solutions nemen we de druk op je schouders weg en zorgen we ervoor dat je je ten volle kan focussen op je kernactiviteiten. Wij nemen je administratie uit handen en brengen verheldering en vereenvoudigingen in je processen.

Vrijblijvend afspreken?

Zit je graag eens vrijblijvend samen met ons om te bekijken hoe wij jou kunnen helpen? Wij lichten graag toe hoe wij jouw administratie zouden aanpakken. Vul jouw gegevens hieronder in en wij contacteren je spoedig. Of bel ons op 0496 27 47 66