Onze werking

Totale administratieve bedrijfsondersteuning

Opti-Office Solutions staat vandaag voor totale administratieve ondersteuning. Zo kan u van onze expertise gebruik maken voor alle administratieve zorgen. Zowel administratief, organisatorisch als strategisch staan we kmo’s en ondernemers met raad en daad bij. Er wordt een gestructureerde totaaloplossing op maat uitgewerkt en aangeboden waar u onmiddellijk mee weg kan.

Tijdelijke versterking nodig?

Dient u een zwangerschapsverlof op te vangen? Heeft u extra tijdelijke ondersteuning nodig tijdens piekperiodes ? Dient u een openstaande vacature te overbruggen? Dat kan allemaal. We luisteren steeds aandachtig naar de wensen van onze klanten om een voorstel uit te werken.

We staan voor een open communicatie

We stemmen onze evaluatiemomenten af in functie van de noden van uw onderneming.

Administratieve bedrijfsondersteuning on demand

U beschikt over een administratieve bedrijfsondersteuning ’on demand’ en betaalt dus enkel voor geleverde diensten. U hoeft geen personeel aan te werven en geen infrastructuur te voorzien. Steeds bereikbaar en beschikbaar, op afstand of bij u op kantoor.

Administratieve bedrijfsondersteuning proces - Opti Office Solutions

Uw offerte op maat

 

We starten steeds met een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we samen welke noden van ondersteuning u nodig heeft en welk takenpakket er zal worden uitgevoerd. Op basis hiervan werken we voor u een offerte op maat uit.