Administratieve ondersteuning

Wij zorgen voor de nodige ondersteuning van jouw administratie.

Wij zetten ons dagelijks in om Zelfstandigen & KMO’s te ondersteunen in het voeren van hun administratie. Dat doen we zo flexibel mogelijk. We kunnen dus al snel enkele uren per maand helpen of enkele dagen per week. Het team van Opti-Office zorgt ervoor dat jouw administratie volledig in orde is.

Doe wat je graag doet!

Ondernemers moeten doen waar ze het best in zijn! En dat is ondernemen. Kan je vandaag doen waar je goed in bent? Heb je voldoende aandacht voor je core business? Als ondernemer kan je je best focussen op je kerntaken en omringen met experts voor je bijzaken. Een vaste partner die zorgt voor de nodige administratieve ondersteuning kan daarin een grote meerwaarde bieden.

Administratieve ondersteuning

Contacteer ons om ook jouw administratieve last te verlichten

0496 27 47 66

info@opti-office.com

Zagerijstraat 10 – Bus 08
2240 Zandhoven

Wij leveren administratieve ondersteuning voor

Administratieve Ondersteuning voor KMO's

Opti-Office zorgt voor de nodige administratieve ondersteuning

Als administratieve duizendpoot zetten we ons graag in om ook jouw administratie op orde te brengen. Of het nu gaat om een tijdelijke of permanente ondersteuning voor uw administratieve diensten, een invulling voor een zwangerschapsverlof of een langdurige ziekte. Wij staan klaar met de nodige mankracht om jouw administratie te ondersteunen.

Je kan jouw administratie met een gerust hart aan ons overlaten. Onze expertise en ervaring zorgen ervoor dat we weten waarop we moeten letten.

Onze administratieve ondersteuning

Rust & Orde in jouw administratie

Doe weer wat je graag doet! Wij zorgen voor de nodige ondersteuning voor je administratie, boekhouding, papierwerk, … Zo kan jij weer focussen op het uitbouwen van je KMO. Wij zorgen voor de nodige administratieve ondersteuning en dat brengt rus in je bedrijf. Als drukbezette zaakvoerder kan je steeds terugvallen op een partner die klaarstaat.

Tijdelijke administratieve ondersteuning

Dien je een zwangerschapsverlof op te vangen? Heb je extra tijdelijke ondersteuning nodig tijdens piekperiodes ? Dien je een openstaande vacature te overbruggen? Dat kan allemaal. We luisteren steeds aandachtig naar de wensen van onze klanten om een voorstel uit te werken.

Ondersteuning op lange termijn

Opti-Office Solutions staat vandaag voor totale administratieve ondersteuning. Zo kan jij van onze expertise gebruik maken voor alle administratieve zorgen. Zowel administratief, organisatorisch als strategisch staan we kmo’s en ondernemers met raad en daad bij. Er wordt een gestructureerde totaaloplossing op maat uitgewerkt en aangeboden waar je onmiddellijk mee weg kan.

Administratieve ondersteuning voor iedereen!

Uw bedrijf is uniek, onze aanpak ook!

Opti-Office Solutions staat voor een persoonlijke aanpak, helemaal op maat van uw onderneming. Vanaf een paar uurtjes per week tot één of meerdere dagen per week of voltijds al dan niet tijdelijk.

Aan de hand van een eerste gesprek bekijken we hoe we jou als ondernemer of KMO kunnen ondersteunen in zowel de administratie als het optimaliseren van eventuele processen. Wij denken graag mee met de klant om zo een optimale samenwerking te kunnen garanderen.

Administratieve ondersteuning on-demand

Jij beschikt over een administratieve ondersteuning ’on demand’ en betaalt dus enkel voor geleverde diensten. Je hoeft geen personeel aan te werven en geen infrastructuur te voorzien. Wij zijn steeds bereikbaar en beschikbaar, op afstand of bij jou op kantoor.

Administratieve ondersteuning on-demand

Specialist in administratieve ondersteuning

Wij nemen als specialist de administratieve ballast uit handen en brengen verheldering en vereenvoudigingen in je processen.