Wij voeren jouw boekhouding

Efficiënt & Correct

Dankzij onze flexibel inzetbare boekhoudkundige ondersteuning ontlasten wij drukbezette zaakvoerders en kmo’s.

Focus op wat je graag doet! Wij zorgen voor een vlekkeloze administratie, boekhouding en werking!

Contacteer ons en we bekijken hoe we kunnen helpen

0496 27 47 66

Vertrouwd door

Hulp nodig bij jouw boekhouding?

Als ondernemer ben je het liefst de hele dag bezig met jouw core business, maar door alle boekhoudkundige rompslomp is dit niet altijd uitvoerbaar. Wij doen jouw boekhouding terwijl jij zaken doet. Wij nemen het met plezier van je over en zo hoef jij geen kopzorgen meer te hebben rond de boekhouding & administratie. We stemmen onze ondersteuning helemaal af op de noden van jouw onderneming.

Wij staan klaar voor KMO’s tot 150 werknemers. Wij zorgen voor een vlotte administratieve verwerking.

Zo kunnen wij helpen

Allround administratie

Boekhouding

Debiteuren & Crediteuren beheer

Telefoon-, correspondentie- en agendabeheer

Secretariaatswerk

Organisatorische ondersteuning

Beheer wagenpark

(Organisatie) archief en archivering

Focus op jouw kernactiviteiten!

Onze realistische, gestructureerde, pragmatische en no-nonsense aanpak brengt verheldering in je administratieve processen.

Contacteer ons

Genoeg van al dat papierwerk?

Besteed die last uit aan een professional

Wij verzorgen jouw volledige administratie met grote nauwkeurigheid. We werken op maat van je bedrijf, onafhankelijk van de grootte. Op zoek naar een tijdelijke werkkracht? Of eerder interesse in een gedeeltelijke ontlasting?

Bij Opti-Office Solutions nemen we de druk op je schouders weg en zorgen we ervoor dat je je ten volle kan focussen op je kernactiviteiten. Wij nemen je administratie uit handen en brengen verheldering en vereenvoudigingen in je processen.

Vrijblijvend afspreken?

Zit je graag eens vrijblijvend samen met ons om te bekijken hoe wij jou kunnen helpen? Wij lichten graag toe hoe wij jouw administratie zouden aanpakken. Vul jouw gegevens hieronder in en wij contacteren je spoedig. Of bel ons op 0496 27 47 66

Onze werking

Totale administratieve bedrijfsondersteuning

Opti-Office Solutions staat vandaag voor totale administratieve ondersteuning. Zo kan jij van onze expertise gebruik maken voor alle administratieve zorgen. Zowel administratief, organisatorisch als strategisch staan we kmo’s en ondernemers met raad en daad bij.

Er wordt een gestructureerde totaaloplossing op maat uitgewerkt en aangeboden waar jij onmiddellijk mee geholpen bent.

Open communicatie

 Flexibele ondersteuning on demand

Focus op je kernactiviteiten

 

Wie zijn we?

Steven van den Brink

Steven van den Brink

Oprichter en zaakvoerder

Zijn realistische, gestructureerde, pragmatische en no-nonsense aanpak brengt verheldering in je administratieve processen.

Na een studie in boekhouding en fiscaliteit te hebben gevolgd leerde Steven de knepen van het vak in een boekhoudkantoor. Voor hij Opti-Office Solutions uit de grond stampte heeft hij tevens heel wat expertise opgebouwd in een internationaal georiënteerd bedrijf waar hij zich opgewerkt heeft tot hoofd van de afdeling boekhouding.

Steven draagt het centraal stellen van de klant hoog in het vaandel. Hij besloot hiermee een nieuwe uitdaging aan te gaan en totale administratieve oplossingen te bieden voor de klant door de oprichting van Opti-Office Solutions.

Bekijken hoe we ook jou kunnen ontlasten?

Bel me op om vrijblijvend te bekijken hoe we ook jouw administratie kunnen optimaliseren of uit handen nemen. 

Zo gaan we aan de slag

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen

Zit je graag eens vrijblijvend samen met ons om te bekijken hoe wij jou kunnen helpen? Wij lichten graag toe hoe wij jouw administratie zouden aanpakken. Vul jouw gegevens hieronder in en wij contacteren je spoedig. Of bel ons op 0496 27 47 66