Ontvang een gratis offerte

Zo kunnen wij helpen

Boekhouding

Allround administratie

Debiteurenbeheer

Crediteurenbeheer

Facturatie & opvolging

Focus op uw kernactiviteiten!

Onze realistische, gestructureerde, pragmatische en no-nonsense aanpak brengt verheldering in je administratieve processen.

Offerte Boekhouder

Wij verzorgen uw boekhouding tot in de puntjes

Uw betrouwbare boekhouder op lange termijn. Wij verzorgen uw boekhouding & administratie, zo kan u focussen op wat u echt graag doet! Ondernemen!

Wij springen flexibel bij waar en zoveel u wilt. Een volledige ontlasting of enkele uren per week?

Offerte Aanvragen

Een ordelijke boekhouding bespaart jou tijd en geld

Wij zetten onze expertise graag in voor jou!

Als ondernemer bent u het liefst de hele dag bezig met uw core business, maar door alle administratieve rompslomp is dit niet altijd uitvoerbaar. Wij doen uw administratie en verzorgen de boekhouding terwijl u zaken doet. Wij nemen het met plezier van u over en zo hoeft u geen kopzorgen meer te hebben rond administratie. We stemmen onze ondersteuning helemaal af op de noden van uw onderneming.

Deze partners gingen u al voor

Een greep uit onze samenwerkingen.

Vrijblijvend afspreken?

Zit u graag eens vrijblijvend samen met ons om te bekijken hoe wij u kunnen helpen? Wij lichten graag toe hoe wij uw administratie zouden aanpakken. Vul uw gegevens hieronder in en wij contacteren u spoedig. Of bel ons op 0496 27 47 66

Genoeg van al dat papierwerk?

Besteed die last uit aan een professional

Wij verzorgen uw volledige administratie met grote nauwkeurigheid. We werken op maat van uw bedrijf, onafhankelijk van de grootte. Op zoek naar een tijdelijke werkkracht? Of eerder interesse in een gedeeltelijke ontlasting?

Bij Opti-Office Solutions nemen we de druk op je schouders weg en zorgen we ervoor dat je je ten volle kan focussen op je kernactiviteiten. Wij nemen je administratie uit handen en brengen verheldering en vereenvoudigingen in je processen.

Onze werking

Totale boekhoudkundige ondersteuning

Opti-Office Solutions staat vandaag voor totale administratieve ondersteuning. Zo kan u van onze expertise gebruik maken voor alle administratieve zorgen. Zowel administratief, organisatorisch als strategisch staan we kmo’s en ondernemers met raad en daad bij.

Er wordt een gestructureerde totaaloplossing op maat uitgewerkt en aangeboden waar u onmiddellijk mee weg kan.

Open communicatie

 Flexibele ondersteuning on demand

Focus op je kernactiviteiten

 

Wie zijn we?

Steven van den Brink

Steven van den Brink

Oprichter en zaakvoerder

Zijn realistische, gestructureerde, pragmatische en no-nonsense aanpak brengt verheldering in je administratieve processen.

Na een studie in boekhouding en fiscaliteit te hebben gevolgd leerde Steven de knepen van het vak in een boekhoudkantoor. Voor hij Opti-Office Solutions uit de grond stampte heeft hij tevens heel wat expertise opgebouwd in een internationaal georiënteerd bedrijf waar hij zich opgewerkt heeft tot hoofd van de afdeling boekhouding.

Steven draagt het centraal stellen van de klant hoog in het vaandel. Hij besloot hiermee een nieuwe uitdaging aan te gaan en totale administratieve oplossingen te bieden voor de klant door de oprichting van Opti-Office Solutions.

Bekijken hoe we ook jou boekhouding kunnen optimaliseren?

Bel me op om vrijblijvend te bekijken hoe we ook jouw administratie kunnen optimaliseren of uit handen nemen.

Zo gaan we aan de slag

Vrijblijvend afspreken?

Zit u graag eens vrijblijvend samen met ons om te bekijken hoe wij u kunnen helpen? Wij lichten graag toe hoe wij uw administratie zouden aanpakken. Vul uw gegevens hieronder in en wij contacteren u spoedig. Of bel ons op 0496 27 47 66